0
clear
  • Lovejoy 69790433308 Челик FCX 2 Центар, 16 мм Понесе, 5 mm x 2.3 mm Keyway, 2.44 Должина преку Понесе, 106 mm OD
  • -20%
  • -20%
Lovejoy 69790433308 Челик FCX 2 Центар, 16 мм Понесе, 5 mm x 2.3 mm Keyway, 2.44 Должина преку Понесе, 106 mm OD

Lovejoy 69790433308 Челик FCX 2 Центар, 16 мм Понесе, 5 mm x 2.3 mm Keyway, 2.44 Должина преку Понесе, 106

DEN 3428.16

Износ
Това е достапна

Користење со ДЕВИЗНА или CX Спојки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет.Има 1.5 ° неусогласеност на опрема мрежа.Подобрена fastener отпорност на корозија.На Hercu Flex спојка е зголемен номинален вртежен момент, поголеми максимална понесе големина и подолг живот.И покрај подобрувањата, на Hercu Flex Спојка уште се користи стандардот AGMA страната интерфејс за да се обезбеди областа заменливост.Напредни печат дизајн интензивира контаминација отпор.

Повеќе информации

Најдобрите понуди во категоријата

Изложени метрички завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 15° на неусогласеност на опрема

Обвиткан завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.По

Изложени метрички завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема

Обвиткан завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.По

Изложени метрички завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 15° на неусогласеност на опрема

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.Подобрена fastener отпо

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет.Овозможува за 1.5 степен на неусогласеност на опрема мрежа.

Изложени метрички завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 15° на неусогласеност на опрема

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет.Овозможува за 1.5 степен на неусогласеност на опрема мрежа.

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет.Овозможува за 1.5 степен на неусогласеност на опрема мрежа.

Изложени метрички завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема

Обвиткан метрички завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема

Обвиткан метрички завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема

Изложени метрички завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 15° на неусогласеност на опрема

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.Подобрена fastener отпо

Изложени метрички завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 15° на неусогласеност на опрема

Please wait...