0
clear
  • Lovejoy 69790441043 HERCUFLEX FX Серија 41043 FX 3.5 E Челик Цврсти Центар, Должина Преку Понесе 4.19, 1-7/8 се Роди, 6.87 OD, 1/2 x 1/4 Keyway
  • -20%
  • -20%
Lovejoy 69790441043 HERCUFLEX FX Серија 41043 FX 3.5 E Челик Цврсти Центар, Должина Преку Понесе 4.19, 1-7/8 се Роди, 6.87 OD, 1/2 x 1/4 Keyway

Lovejoy 69790441043 HERCUFLEX FX Серија 41043 FX 3.5 E Челик Цврсти Центар, Должина Преку Понесе 4.19, 1-7/8

DEN 18905.04

Износ
Това е достапна

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет. 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.Подобрена fastener отпорност на корозија.Напредни печат дизајн интензивирање на загадување на отпор.На Hercuflex спојка е зголемен номинален вртежен момент, поголеми максимална понесе големина и подолг живот.Тоа е заменлива со стандардни AGMA страната интерфејс.

Повеќе информации

Најдобрите понуди во категоријата

Изложени метрички завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема

Обвиткан метрички завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.Подобрена fastener отпо

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.Подобрена fastener отпо

Обвиткан метрички завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема

Изложени метрички завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 15° на неусогласеност на опрема

Обвиткан завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.По

Кутија Големина 2 15 : 1 Сооднос 1 До 15 / 16" Излез Понесе.Заострените черупка тип (черупка не се вклучени).Пре

Обвиткан завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.По

Обвиткан завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.По

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет.Овозможува за 1.5 степен на неусогласеност на опрема мрежа.

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет.Овозможува за 1.5 степен на неусогласеност на опрема мрежа.

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет.Овозможува за 1.5 степен на неусогласеност на опрема мрежа.

Обвиткан завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.По

Обвиткан завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.По

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет.Овозможува за 1.5 степен на неусогласеност на опрема мрежа.

Обвиткан завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.По

Изложени метрички завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 15° на неусогласеност на опрема

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет.Овозможува за 1.5 степен на неусогласеност на опрема мрежа.

Please wait...