0
clear
  • Burndy YAZ8C-2TC10 Две Дупка Hylug Код Диригент Долго Барел Бакар Компресија Терминал со Инспекција Прозорец, #8 Ул #6 Sol 37/24 Диригент, #10 Студ Дупка Големина, 5/8 Студ Дупка Проред,
  • -20%
  • -20%
Burndy YAZ8C-2TC10 Две Дупка Hylug Код Диригент Долго Барел Бакар Компресија Терминал со Инспекција Прозорец, #8 Ул #6 Sol 37/24 Диригент, #10 Студ Дупка Големина, 5/8 Студ Дупка Проред,

Burndy YAZ8C-2TC10 Две Дупка Hylug Код Диригент Долго Барел Бакар Компресија Терминал со Инспекција Прозорец,

DEN 498.00

Износ
Това е достапна

Бакар компресија терминал со инспекција прозорец.УЛ Наведени и АДС уверение. 600 Volts до 35 k V.Диригент : #8 Ул #6 Sol 37/24. Две дупка hylug код диригент долго барел бакар компресија терминал со инспекција прозорец.УЛ Наведени 90 степени C, 600 Volts до 35 k V. 45 Степени и 90 степени агли се достапни.Диригент : #8 Ул #6 Sol 37/24, 10 квадратни mm.На MM2 диригент големина од тука е за Класа 2 и Класа 5 диригент.

Повеќе информации

Најдобрите понуди во категоријата

Бакар компресија терминал.УЛ Наведени и АДС уверение 600 Volts до 35 k V.Диригент : 350 kcmil.Две дупка hylug код дириг

Бакар компресија тесен јазик терминал.УЛ Наведени и АДС уверение 600 Volts до 35 k V.Диригент : #1 AWG.Две дупка hylu

Бакар компресија терминал.УЛ Наведени и АДС уверение 600 Volts до 35 k V.Диригент : 1000 kcmil.Две дупка hylug код дири�

Со одлична изработка, совршена замена за стариот и со добри перформанси.Постојат вкупно 520 ладноцеденит

Бакар компресија терминал.УЛ Наведени и АДС уверение 600 Volts до 35 k V.Диригент : 3 / 0 AWG.Две дупка hylug код дириг

Бакар компресија терминал со инспекција прозорец.УЛ Наведени и АДС уверение 600 Volts до 35 k V.Диригент : 4 / 0 AW

Бакар компресија терминал.УЛ Наведени и АДС уверение 600 Volts до 35 k V.Диригент : #2 AWG.Две дупка hylug код дириге�

Бакар компресија терминал.УЛ Наведени и АДС уверение 600 Volts до 35 k V.Диригент : #6 AWG.Две дупка hylug код дириге�

Please wait...