0
clear
  • Lovejoy 69790434959 Челик HercuFlex FXL Серија 34959 FXL 2 Центар, 11/16 се Роди, 3.75 OD, 2.44 Должина Преку Понесе, 3/16 x 3/32 Keyway, 39000 Инчен Фунти Објект на вртежен момент
  • -20%
  • -20%
Lovejoy 69790434959 Челик HercuFlex FXL Серија 34959 FXL 2 Центар, 11/16 се Роди, 3.75 OD, 2.44 Должина Преку Понесе, 3/16 x 3/32 Keyway, 39000 Инчен Фунти Објект на вртежен момент

Lovejoy 69790434959 Челик HercuFlex FXL Серија 34959 FXL 2 Центар, 11/16 се Роди, 3.75 OD, 2.44 Должина Преку

DEN 3429.60

Износ
Това е достапна

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет. 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.Подобрена fastener отпорност на корозија.Напредни печат дизајн интензивирање на загадување на отпор.На Hercuflex спојка има зголемување на номиналниот вртежен момент, поголеми максимална понесе големина и подолг живот.Тоа е заменлива со стандардни AGMA страната интерфејс.

Повеќе информации

Најдобрите понуди во категоријата

Обвиткан завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.По�

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.Подобрена fastener отпо�

Изложени метрички завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 15° на неусогласеност на опрема

Изложени метрички завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема

Обвиткан метрички завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема

Обвиткан завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.По�

Изложени метрички завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 15° на неусогласеност на опрема

Стандард 20° притисок агол.Патентирана РотирачкиКруната на забот форма за долг живот.Обезбедува парале�

Обвиткан завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.По�

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет.Овозможува за 1.5 степен на неусогласеност на опрема мрежа.

Обвиткан метрички завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет.Овозможува за 1.5 степен на неусогласеност на опрема мрежа.

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет.Овозможува за 1.5 степен на неусогласеност на опрема мрежа.

Изложени метрички завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 15° на неусогласеност на опрема

Обвиткан метрички завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет.Овозможува за 1.5 степен на неусогласеност на опрема мрежа.

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.Подобрена fastener отпо�

Please wait...